SwedeStar

dokument_512[1] bijgesneden

Van 2009 tot 2015 zijn wij dealer van de Zweedse SwedeStar zeiljachten geweest en daarmee kennen we deze jachten dan ook van binnen en van buiten. Op dat maakte de SwedeStar werf twee modellen: de 370 en de 415 (boven)

Toen de SwedeStar werf de toenmalig failliete Zweedse werf Najad overnam en de naam SwedeStar verdween is echter het dealerschap van deze prachtige zeiljachten overggegaan naar de Najad dealer: “Jachtwerf de Grevelingen” in Scharendijke De SwedeStar 370 en 415 heten nu respectievelijk Najad 370P en Najad 415P,   de “P” van performance…..

Mocht u informatie willen over de schepen of uw tweedehands SwedeStar of Najad te koop aan willen bieden dan kunt ten alle tijden met ons contact opnemen hierover. Wij zijn ten slotte expert in de Zweedse merken!

Op dit moment hebben wij ook een tweedehands SwedeStar 370 in de verkoop. Dit is een prachtig zeiljacht en het heeft altijd zijn onderhoud en winterberging in onze verwarmde winterstalling genoten. Klik hier voor meer informatie over dit schip 

P5070061

Reacties zijn gesloten.