DE Yachting nu ook dealer voor de Benelux van de Engelse SpearFish rubberboten!

Sinds de afgelopen Boot Düsseldorf zijn wij ook dealer geworden van de Engelse SpearFish rubberboten. Deze door Ian Thomson ontwikkelde rubberboten onderscheiden zich van de andere rubberboten door hun smalle en lange vormgeving met geïntegreerde buiskap. Door deze vormgeving gaan ze met een kleine buitenboordmotor al heel snel hard vooruit! Met slechts 6 PK erachter en met twee volwassenen aan boord tot 14 knopen varen! Erg gemakkelijk en klein op te vouwen en met 26 kg gewicht erg licht zodat het goed mee te nemen is in de auto, camper, caravan of boot. Nu met een lengte van 4,5 meter en een prijs vanaf € 1.750,- ook goed betaalbaar. In de toekomst komen er ook nog een 3,5 en een 5,5 meter versies!

 

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

DE Yachting met de F-RIB’s op de Belgian Boatshow 2018!

Voor het eerst zijn wij aanwezig op de Belgian Boatshow 2018!

We konden natuurlijk ook niet wegblijven op deze 30e editie van deze show! het beloofd een groot spektakel te worden! U kunt ons met bijna alle modellen van F-RIB vinden in Hal 5 op Stand 5429.    Twee lange weekenden;  zaterdag 10 t/m maandag 12 februari en vrijdag 16 t/m zondag 18 februarie a.s. kunt u ons dus bezoeken op de grootste indoor bootshow van België!  Vraag op de stand naar onze acties! Wij wensen u alvast veel plezier!

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Met F-RIB op Boot Düsseldorf 2018

Wederom zijn wij aanwezig op Düsseldorf Boot 2018!

U kunt ons met diverse modellen van F-RIB vinden op in Hal 10 op Stand 10D03.2.    Vanaf morgen, zaterdag 20 t/m 28 januari a.s. kunt u ons dus bezoeken op de grootste indoor bootshow van de wereld!  Wij wensen u alvast veel plezier!

 

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

DE Yachting met F-RIB op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober zijn wij met de F-RIB’s aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden in hal 10 op stand 10E52 We hebben daar verschillende F-Ribs ter bezichtiging almede diverse Torqeedo motoren en Solbian zonnepanelen. Ook de Solarpod 240 kunt u daar komen bekijken en testen.  Vraag naar onze speciale beursaanbieding! Tot ziens in Utrecht!

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Nu ook een F-RIB dealer in Maasbracht in Limburg!

In Maasbracht in Limburg hebben wij een veelbelovend F-RIB dealer gevonden in Boat Equipment Watersport B.V. Erwin Schuller zal u binnenkort alle “ins en outs” kunnen vertellen over onze F-RIB’s Als vaste toeleverancier van Linssen Yachts kan hij ook erg gemakkelijk aangeven welke F-RIB goed bij uw Linssen motorboot past. Voor meer informatie kunt u hem per telefoon bereiken op 0475 439943 of per email: info@boatequipment.nl of op zijn website: www.boatequipment.nl  . Wij wensen hem veel succes toe!

 

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Nieuwe F-RIB dealer aangewezen in Leidschendam

Ad en Jeanette Spek van “AdSpek watersport” zijn aangewezen als de F-RIB dealer voor Leidschendam en omgeving. met hun bedrijf in het veelzijdige recreatiegebied Vlietland hebben zij een mooi afzetgebied. Veel watersporters die daar op de werf even langs kunnen waaien.  Zit je dus bij hen in de buurt en ben je geïnteresseerd in een F-RIB of andere watersportzaken ga dan even bij ze langs, zij zijn je graag van dienst!

Zij hebben inmiddels een F-RIB 275 om te demonstreren aan potentiele klanten.

Je kunt ze vinden op de Rietpolderweg 2-6, 2266 BM Leidschendam.

Telefoon: 071 5613616   Email: info@adspekjachtbouw.nl     www.adspekjachtbouw.nl

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Foldable RIB getest in de Yachting World januari uitgave

FRIB logo verkleindHeeft u de test al gezien?  In de januari uitgave van de Yachting World is de F-RIB getest. De F-Rib 360 was aan een duurtest onderworpen door een Expeditie team “Rubicon 3” dat deze F-RIB 360 gebruikte met een 20Pk Suzuki buitenboord motor

De F-RIB 360 in combinatie met zijn opvouwbare gebruikersgemak kwam er met 5 sterren uit. Een perfecte score dus!

Binnenkort zal de test hier te lezen zijn.

Onderstaand alvast een link naar de digitale uitgave ervan.

http://www.yachtingworld.com/reviews/gear-reviews/tender-test-f-rib-foldable-rib

Op dit moment zijn de F-RIB’s te zien op de bootshow in Düsseldorf in hal 10 op stand 10D03

Daarna zijn alle boten weer hier in Medemblik te zien.

In Maart op de droge Hiswa in Amsterdam op stand 02 315 (in hal 2 dus)

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Comet Cat of te wel de C-Cat 37 in de waterkampioen

De C-Cat 37, zoals de Comet Cat 37 tegenwoordig heet, is getest in de Waterkampioen, hij kwam er erg goed uit dus bekijk de foto’s en lees de test snel door op de onderstaande link te drukken!

C-Cat 37 in de Waterkampioen mei 2016

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

DE Yachting ook aanwezig op de Droge Hiswa in Amsterdam!

DE Yachting zal ook op de Hiswa te water zijn op stand 04.116A.

FRIB logo verkleind

Op deze stand zullen wij een groot bord hebben met onze tweedehands schepen maar ook ons dealerschap van de Foldable Rib lanceren. Dit is een revolutionaire opvouwbare rubberboot met harde polyester bodem. Wij zullen op de hiswa diverse modellen van deze rubberboot ten toon stellen waaronder de “275 Sail” versie, een opvouwbare rubberboot waarmee je ook kunt zeilen!

FRIB-1 bijgesneden FRIB-4 bijgesneden FRIB-6 bijgesneden
FRIB-8 bijgesnedenKom het allemaal bekijken op stand 04.116A ! (onder de balkons tussen hal 1 en 4/5)

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Comet Cat 37 genomineerd voor European Yacht of the Year 2016

Comet_Cat_37

Comet Cat 37  genomineerd voor European Yacht of the Year 2016!
Gedurende Düsseldorf Bootshow (22 t/m 30 jan.) hopen we dat onze eerste catamaran ook gelijk in de Multihull klasse zal overwinnen. Kom op onze stand op Boot Düsseldorf in Hal 15. Stand 15 b 58 en overtuig uzelf!

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie