Epropulsion

Epropulsion is al weer een paar jaar een nieuwe speler op de elektrische motoren markt. Met hun inventieve technieken en vernieuwende motoren behoren zij gelijk tot de top in het segment. Zij brengen een nieuwe maat staaf aan het woord `stil` in de wereld van de elektrische aandrijvingen. Je kunt deze motoren dan ook nauwelijks horen, een reden waardoor ze in korte tijd zeer populair zijn geworden.

Epropulsion komt uit Hong Kong waar een paar knappe koppen sinds 2012 deze aandrijvingen ontwikkeld hebben. Door veel research en innovatie hebben zij de laatste 4 jaar een enorme sprong voorwaarts gemaakt met de ontwikkeling van 4 producten. De SPIRIT 1.0 , NAVY 3.0 , NAVY 6.0 en de LAGOON. dit zijn 3 elektische buitenboord motoren en één SUP/Kayak  aandrijving. Ook in de toekomst zal Epropulsion verder gaan met het ontwikkelen van milieuvriendelijke aandrijvingen voor op en onder water

Onderstaand de modellen;   (klik op de motoren voor meer informatie over deze motor)

De Spirit 1.0; een 1000 W motor (equivalent van 3 tot 4 Pk) waarmee boten tot 1,5 Ton voortbewogen kunnen worden.

De helmstok kan naar beneden of omhoog geklapt worden en de drijvende accu kan afgenomen worden zodat u minder zwaar te tillen heeft

 

 

De NAVY 3.0 is een 48V, 3000 W motor (equivalent van een 6 Pk motor). Deze motor wordt met of zonder helmstok geleverd. Verder wordt deze motor gevoed door een externe “NAVY” accu  van Epropulsion of klassieke Lood, AGM of GEL accu’s.

In dien er geen “Tiller” bediening besteld wordt dan wordt er een externe gashendel met display bijgeleverd.

 

 

De NAVY 6.0 is een 48V, 6000 W motor (equivalent van een 9.9 Pk motor). Deze motor wordt met of zonder helmstok geleverd. Verder wordt deze motor gevoed door een externe “NAVY” accu  van Epropulsion of klassieke Lood, AGM of GEL accu’s.

In dien er geen “Tiller” bediening besteld wordt dan wordt er een externe gashendel met display bijgeleverd.

 

 

De LAGOON is een 300 W elektrische aandrijving (equivalent van ± 1 Pk) voor een SUP, KANO of een KAYAK. Hij kan d.m.v. een adapter in een “fin box” van Sup of Kayak vastgemaakt worden of eenvoudig met 2 spanbanden. De drijvende accu is extern op/in het board of kano aangebracht en de controller is draadloos.      Voor uren ontspanning!  Zie ook de  E-SUP die hier bij hoort

 

 

De Spirit 1.0 POD of de NAVY 3.0 POD zijn 48V, 1000 W óf een 3000 W motor (equivalent van een 3 óf 6 Pk motor). Deze motor wordt onder de boot gemonteerd en heeft een externe gashendel met display. Deze motor wordt gevoed door een externe “NAVY” accu  van Epropulsion of klassieke Lood, AGM of GEL accu’s.

 

 

 

De NAVY accu. Een 48V Lithium Ion accu die alleen de NAVY 3.0 of NAVY 6.0 of de NAVY POD 3.0 motoren kan voeden. Hij communiceert met de motoren om door te geven hoe lang er nog met die hoeveelheid gas geven gevaren kan worden. Een extreem veilige accu met aluminium behuizing en volledig IP67 waterdichte standaard.

Reacties zijn gesloten.