Nieuwe schepen

Comet 52RS laterale dritta 335 De Italiaanse “Design” Comets worden gebouwd van 16 tot 125 voet maar zij ontwikkelen op dit moment ook 3 catamarans om ook deze groeiende markt te kunnen bedienen. Klik op de Comet foto voor meer informatie over deze schepen.

saare 41ac in haven Dan hebben we de Saare Yachten, gebouwd in Estland voor die mensen die een echt “Scandinavisch” schip willen maar niet die uitersten daarin willen investeren. Gebouwd in een 38ac en de 41ac en cc, de 46cc is in ontwikkeling. Klik op het Saare logo bovenaan deze pagina voor meer informatie.

June 11 2007 Najad 570 photo shoot West Coast of Sweden Aan de top staat vervolgens Najad. voor die mensen waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is.  Gebouwd  in 35 tot 57 voet. Klik op de Najad foto bovenaan deze pagina om deze schepen te bekijken.

Test Malö 47, msk-90Als vanouds hebben wij natuurlijk ook de meeste ervaring in Nederland met de Zweedse Malö Yachts zeiljachten. Nieuw wordt er op dit moment niet meer gebouwd maar gezien het feit dat wij de meeste Malö’s in Nederland hebben geleverd kunnen we u hier veel over vertellen. Wij kennen de schepen als onze broekzak en kunnen de meeste onderdelen voor deze schepen nog goed leveren. Ook is DE Yachting het adres voor de aankoop/verkoop van een tweedehands Malö

 

 

 

Reacties zijn gesloten.