Service

Wij kunnen het onderhoud van uw schip voor u verzorgen of dit nu het schoonmaken betreft of het verzorgen van een volledige refit; wij kunnen het allemaal voor u regelen. Wij verzorgen zogenaamde “Turn-key” projecten waarbij wij van te voren met de eigenaar/opdrachtgever alles doorspreken wat er gedaan moet worden. Verder geeft u de sleutel af en haalt deze weer op als alles klaar is. De werkzaamheden zijn altijd volgens afspraak klaar!Wat ook steeds meer voor komt is het dagelijkse onderhoud van de boot; de eigenaar belt op wanneer hij/zij wil gaan varen en wij verzorgen dat de boot dan gebruiksklaar ligt, geen hoezen meer van zeilen halen of de boot eerst nog schoon maken voor gebruik. Tot en met het aanzetten van de verwarming of het vullen van de koelkast, wij ontzorgen u helemaal! Ook voor het inkopen van nieuwe instrumenten zeilen of andere onderdelen voor uw schip heeft het zin om dit via ons te doen, u betaald altijd minder dan bij de leverancier.

Onderstaand een lijst met veel voorkomende werkzaamheden.

 • Winterberging, buiten op de wal, binnen in de hal en zelfs verwarmd kan uw schip de winter doorbrengen.
 • Op -en aftuigen van de mast tot en met het volledig vernieuwen van de verstaging en het lopend want of het gehele tuig.
 • Teakdekbehandelingen met Boracol tegen algengroei in het dek.
 • Zeilreparaties, Wassen van de zeilen, advies voor de zeilgarderobe en vervanging van zeilen. ook buiskappen, kuiptenten, bimini’s, afdekzeilen, wintertenten. Hiervoor werken wij hoofdzakelijk met De Vries Sails uit Makkum, omdat alleen het beste goed genoeg is.
 • Jaarlijkse onderhoud van de motor van de boot tot en met het volledig vervangen ervan. Schoonmaken van de tanks, vervangen van de filters, Steeds belangrijker in deze tijd van biobrandstoffen.
 • Polyester/Gelcoat reparaties, van een kras in de gelcoat tot enorme gaten door aanvaringen, u ziet er daarna niets meer van!
 • Spuiten van romp/dek opbouw, als u eens wilt dat het er eens heel anders uit ziet.
 • Teakdekken renoveren of volledig nieuwe teakdekken leggen, kan ook in kunststof.
 • Stralen van onderwaterschip en dan antifouling/Coppercoat aanbrengen.
 • Poetsen/polijsten van de romp en opbouw zodat deze weer eens echt glimt! Zelf is dit gewoon niet tot dit niveau te doen.
 • Volledige elektrische installaties vernieuwen, van een extra instrument inbouwen tot en met de volledige bekabeling!
 • Een volledig nieuw interieur inbouwen in uw schip? Ook dat hebben we al meerdere keren gedaan!

Klerk Yacht Service Medemblik

Wij werken zeer nauw samen met Klerk Yacht Service in Medemblik. Klerk Yacht Service Medemblik is een allround jachtservice bedrijf met 25 jaren ervaring in het onderhouden, repareren en renoveren van zeil- en motorjachten. Klerk Yacht Service is hèt adres voor jachtservice in Medemblik en omgeving. We verwelkomen jachten tot 60 voet en kunnen schepen hellingen tot 20 ton. We zijn dealer van Yanmar. Ligt uw boot niet in Medemblik? Dan komen we naar u toe!

Klerk Yacht Service B.V.
Zeldenrust 6
1671 GW Medemblik
T: +31 (0)227 – 544 545
www.klerkyachtservice.nl